Over Zonnepanelenselect

Wij zijn Zonnepanelenselect en zijn hard bezig om alle geïnteresseerde van een zo goed mogelijk advies te voorzien. Zonnepanelenselect heeft als potentie om bij één van de meest grote partijen in Nederland te behoren, en zijn dagelijks bezig om vele klanten die geïnteresseerd zijn in zonne-energie van een goed advies te voorzien. Wij bestaan sinds 2010 met de elektra afdeling en hebben sinds 2016 al vele zonnestroom systemen aangelegd. Wij leveren zonnepanelen van A-merken met uitsluitend goede garanties, en wij hebben in ons bedrijf een groep vaste installatie medewerkers werken. 


Volle klanttevredenheid

Wij van Zonnepanelenselect zoeken het beste voor onze klanten. Wij staan voor goede kwaliteit en een volle klanttevredenheid. Klanten die tevreden zijn, zijn de beste maatstaf. Wij willen dus de beste kwaliteit op maat. Doordat wij de mening van onze klanten te horen krijgen, wat er goed is aan ons bedrijf en wat ze graag anders aan ons bedrijf zouden willen zien kunnen wij inspelen op de eisen van de markt. Door te kijken naar de antwoorden kunnen wij ons goed aanpassen aan de wensen van de klanten, en gaat de “kwaliteit” omhoog.

Installateurs

Wij hebben onze vaste groep eigen installatie medewerkers. Onze eigen monteurs zijn goed en vakkundig, en wij sluiten onze zonnepanelensystemen aan volgens de NEN1010-normen. Dat betekent dus dat onze zonnepanelen veilig zijn geïnstalleerd. Op de site zijn onze monteurs met een 8,6 gemiddeld beoordeeld. In de reviews van onze klanten staat dat ze vinden dat onze monteurs een prettige en een secure manier van werken hebben.

Onze klanten

Wij leveren niet alleen aan particulieren, maar verkopen ook zonnepanelen aan MKB bedrijven, VVE verenigingen, kerken en verschillende organisaties. Zo verlenen wij diensten aan industriële en commerciële gebouwen. De grootste groep klanten zijn particulieren en kleine bedrijven.

Nieuwsgierig geworden?

Bent u geïnteresseerd geworden in onze zonne-energie? Dan kunt u onze zonne-energie bekijken in de folder of u kunt ook meteen een gratis gratis prijsopgave opvragen.